Happy Feet with Sylvia

Online store

Happy Feet with Sylvia

Online store

ARKADA methode opleiding

met Barna Zoltanne Sylvia pedicure master en trainer, Arkada-UniBrace nagelspange specialist en instructeur, ostoplastie en kinesiotaping instructeur

Tweedaagse opleiding:

telkens vanaf 9u


De ARKADA cursus is geschikt voor voetverzorgers met ervaring in nagelregulatie en acryl, medische pedicure, podoloog en podotherapeut. De opleiding wordt gegeven in een toegankelijke ongedwongen context.

Sylvia in Wroclav

Je leert op een meer technische manier naar de ingroeiende nagel te kijken en een creatieve, individuele aanpak van het probleem toe te passen, waarbij de kubus centraal staat.

De cursus wordt in 2 dagen gegeven voor maximum 4 personen. De cursisten zorgen zelf voor 1 model / dag.
Het lesgeld bedraagt €500 + BTW / persoon en voor de aanvang van de cursus dienen de kosten te betalen.

Voorafgaand aan de behandeling is het belangrijk dat het model minimaal 1 week op de nagel druppelt met het Arkada TC16 collageen serum. Deze kunnen bij ons besteld worden.

Het serum werkt verzachtend, schimmelwerend en antibacterieel. Het helpt om de nagel en nagelbed elastisch te maken. De nagel kan dan beter worden gemanipuleerd en de behandeling zal ook minder pijnlijk zijn.

Ook erna blijft de cliënt dit serum nog gebruiken. Het helpt de nagel en het nagelbed regenereren en beter uitgroeien. Tijdens de behandeling wordt de teen gefixeerd in de Arkada kubus. Dit zorgt voor stabiliteit en rust tijdens de behandeling.

 

Via diverse openingen in de kubus kunnen instrumenten worden ingevoerd, waarmee de nagel in de juiste vorm wordt gebogen en vastgehouden. Door middel van speciale elastische acryl wordt de nieuwe nagel-kromming gefixeerd.

Het model gaat naar huis met een keurig nette, natuurlijk ogende nagel en voelt direct verlichting en verlaat de praktijk zonder pijn. Jij voert na een week de nacontrole uit.

Onze prijzen (exclusief 21% BTW)
Cursus pro persoon € 500,00 Instrumenten
Startset € 720,00 [dient bij ons te bestellen]
Arkada Serum € 12,00 [dient bij ons te bestellen]
Lunch/koffie/thee voor 2 dagen € 25,00


Opgelet
+ Het is aangeraden om een paar flesjes serum voor je model aan te schaffen.
+ De Primer pen voor het ontvetten en een acryl penseel zitten niet in de startset, deze hoeven even apart te bestellen.
+ Annuleren is mogelijk tot 15 dagen voor de startdatum. Binnen deze termijn zal 50% van de kosten in rekening worden gebracht.
+ Het cursusgeld dient vóór aanvang van de cursus te zijn voldaan, zo niet dan vervalt je recht tot toegang tot de cursus.

Meer informatie nodig over deze opleiding?
e-mail - happyfeetws@gmail.com
gsm + 32 488 63 99 24
adres - Zuidstraat 76. 8800 Roeselare