Happy Feet with Sylvia

Online store

Happy Feet with Sylvia

Online store

UniBrace system opleiding

OPGELET!

Vanaf januari 2022 zal de prijs veranderen van €250 + BTW naar  €300 + BTW in België en in Nederland!

De innovatie op gebied van nagelregulatie van 2018, bekroond met een prestigieuze LNE award voor meest innovatieve product, UniBrace! Het instrument werd ontwikkeld door het team van Podoland uit Polen, hét brein achter de Arkada Methode.

Dit instrument stelt je in staat eigenlijk iedere bestaande nagelbeugelmethode na te maken. Dus waarom nog allerlei verschillende sets aanschaffen als het met 1 instrument kan? Spreekt dit je aan en wil je alle ins & outs leren over deze nieuwe techniek.

Ben je benieuwd naar meer informatie over trekkrachten en de diversiteit aan mogelijkheden? Dan is deze workshop iets voor jou! De workshop is geschikt voor: de pedicure met ervaring in nagelregulatie, medisch pedicure, podoloog en podotherapeut.

De cursus wordt gegeven in een toegankelijke ongedwongen setting. Je leert op een meer technische manier naar de ingroeiende nagel te kijken en een creatieve, individuele aanpak van het probleem toe te passen, waarbij de UniBrace centraal staat.

De UniBrace workshop wordt gegeven in groepen van minimaal 5 en maximaal 8 personen. Het is mogelijk om tegen een ander tarief een privéles te boeken. We beginnen met een theorie presentatie over het instrument, over ingroeiende nagels, de indicaties en contra indicaties en diverse trekkrachten en over de verschillende mogelijkheden on de beugels vast te zetten.

Alle verschillende mogelijkheden komen aan bod. Na de lunch ga je zelf aan de slag met de materialen. Je leert de juiste vorm en grootte bepalen, de haakjes op de correcte manier buigen en je leert werken met composiet. Er wordt geoefend op elkaar, waarna indien gewenst de beugels weer worden verwijderd.

UniBrace opleidingen op:

25 / 11 / 2020 (woe)

05 / 12 / 2020 (zat)

09 / 12 / 2020 (woe)

12 / 12 / 2020 (zat)

telkens van 9u tot 17u
De workshop kost € 250,00 exclusief BTW

Lunch/koffie/thee pakket is in de prijs inbegreben.
Accreditatie wordt aangevraagd

 

Opgelet
+ Annuleren is mogelijk tot 15 dagen voor de startdatum. Binnen deze termijn zal 50% van de kosten in rekening worden gebracht.
+ Het cursusgeld dient vóór aanvang van de cursus te zijn voldaan, zo niet dan vervalt je recht tot toegang tot de cursus.

 

Meer informatie nodig over deze opleiding?
e-mail - happyfeetws@gmail.com
gsm + 32 488 63 99 24
adres - Zuidstraat 76. 8800 Roeselare

 

Sylvia & Daniel Abratkiewicz